Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... 2

Något skiner där framme!
Det är något vackert, blankt på vägen!





Nej
Det var en vattenpöl som torkar i solen.




Fri vers (Fri form) av Johan Wölger
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Wölger
Johan Wölger