Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lådrensning... från 2005...<br>


Löna ont med gott...


Är man märkt av livet
både i och utanpå
vill man förmedla svaren
man ju lärt uppnå


Något som har hjälpt
är att löna ont med gott
och också se en handling
i det goda ljusets lott


Även om den ej var menad
att det ljusa skenet ge
så väljer vi att döma
eller med goda ögon se


Valet av det goda
till det vackraste man sett
ger mer till hjärtats rening
och till själens gudomlighet

 

(c) tk.




Fri vers av thyra
Läst 1171 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-12-09 22:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2014-06-01

  Densen VIP
Precision!:)
2013-04-07

  Carina Bendix
En av dom vackraste dikter jag har läst!! <3
2013-03-16

    suspicious_minds
Tänkvärd och bra!
2012-08-21

  Hanna Mari Wallin
vackert skrivet
poesi att njuta av...
2012-01-02

  Anita Brännström VIP
så sanna ord...tack för den texten
2011-12-04

  Gisela Nordell
kloka ord
fint poetat
2011-10-19

  Jean-Michel Orblin
tänkvärt!
bra
2010-11-22

  Jean-Michel Orblin
tänkvärt!
bra
2010-11-22

  lisa"puzzle"svensson
den här tycker jag om!
tål att tänkas på...
2010-10-07

  Anders Nordlander VIP
härligt va... att hitta detta i en låda
2009-12-10

  stenen/ Yv Ericsson
Du behövs! Som du är! Alla kan inte vara så skaborösa som jag!
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra