Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kranen droppar

lika tokig som när jag kom
för första gången
slinker det ur dig
vi stirrar på varandra
och jag undrar om
psykologer får säga så
sen skrattar vi
för att det är sant
eller för att just det
är den bästa medicinen
men jag är tokig
när jag gör saker
som jag inte vill
gråter hemma
hos en brandman
han släcker inget den natten
kranen droppar
den har gjort det ett tag
jag borde ringa någon
men jag har så svårt
för att be om hjälp
så svårt för att säga ifrån
och just nu står
den sorgligaste mannen jag träffat
överst på min lista
för den senaste skitstöveln
är alltid den värsta
så något vann han
men inte mitt hjärta
för jag har inte varit kär
sedan killen med fyrverkerierna
sveket och svidet
och jag kanske aldrig får
förklarat för mig vad jag är
men jag vet i alla fall
vem jag är
och jag är lika tokig






Fri vers av LilyRasp
Läst 395 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-11 00:06



Bookmark and Share


  Lady Alassa
kranen låter som livets puls ända tills nån drar åt det ena eller andra
2009-12-12

    tapetklister
lättläst med bra flyt. man blir nyfiken på fortsättningen, och vilka personerna är. de som man bara flyktigt får veta något litet om. bra!
2009-12-12

    sårosa
tjena vad bra den är.. du hade rätt...


du är bra på det där med liknelserna och ord som betyder olika saker
2009-12-11

  barfotafantomen
en väldigt fin text. jag blir lite rörd.

innerlig, vemodig och försiktig... men ändå med en gnutta livsglädje och hopp.
2009-12-11

  Sofie Viktoria
Underbar inledning. Och fortsättningen är inte tokig den heller.
Gillar!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp