Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A lifestyle is a characteristic bundle of behaviors that makes sense to both others and oneself in a given time and place, including social relations, consumption, entertainment, and dress.


Lifestyle kit


Koda in
koda om

rätt snitt på scarfen
eller palestinasjalen.

rätt läsning av Debord

rätt namn att nämna,
rätt plats besöka.

Rätt upphov av tankar,
den rätta kosten

rätta rätten till självdefinition.

Rätt ordval,
rätt gaffel vid rätt tidpunkt

eller möjligen rätt inställning till
Guitar Hero (oavsett vilken).

Rätt Marx, rätt Robinson 2009,
den rätta osynliga handen.

Rätt skådespel, och
rätt kritik av skådespelssamhället.

Rätt grupp
och rätt sida i förhållande till "utanför".

Rätt sida i förhållande till den ondska som
självrättfärdigheten genererar...

det finns inga säkra platser.




Övriga genrer av Marie Arouet
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marie Arouet
Marie Arouet