Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig viska i ditt öra




Lys, starkare än det ljus
som är dig givet i livet

Skin, klarare än gnistan
som av vardagen dör ut

Var den, jag vet du kan vara
bär ditt namn i stolta händer

Se, det fina du faktiskt har
som trots tvivel står kvar

Älska, våga älska
det som står redo att älska dig



Vakna, till dagen som är dig given
och våga, bär modet att leva













Fri vers av Baystream
Läst 410 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-10 10:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jamendå
det var en liten allvarlig förmaning
klädd i en fin språkdräkt
kommer den ända fram
till läsaren
2009-12-11

  Vivere
"att leva" .. bra slut ;)
2009-12-10

  Hawk
Vacker, hoppfull...mjuk...lysande...
precis vad jag behövde just nu.
2009-12-10

  oMareld
Fint :)
2009-12-10

  Peter V. Janson
Klassiskt vackert och äkta.
2009-12-10

  blaite
Så vackert du skriver..
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream