Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se



En dåre kan se
jag måste dig be

att se det jag ser
se vad som sker

att inte vara blind
för tårar på en kind

sträcka ut din hand
och torka tårens rand

Krama ganska hårt
Ska detta va så svårt

Ge lite av din tid
Så får ditt hjärta frid










Fri vers av Therés
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-10-22 22:45



Bookmark and Share


  ~mE~
Denna var dock mycket bättre! =)
Riktigt bra flyt och dessutom sammanhängande.
du borde dock redigera "Krama ganksa hårt" ;)
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!