Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord på vägen...

Åren de ristas in
på kind, som panna!
Vad det står?

Ta dig tid att stanna och
brådskan då och då banna
och se vilan i livets fart helt klart
som den allra nyttigaste och sanna!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 15:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant så sant---man ska vara rädd om de ristningarna- de är vår livsberättelse i levande livet
2009-12-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tack Skön-Gode Tramp
att Du inget skrev om:
Bilringar! Årsringar
mycket bättre:
Klingar!
2009-12-10

    tramp
klokt.

vi är som träden med årsringar
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt