Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damen från Shalott

Jag drog på mig förbannelsen
för Lancelots skull
och skulle gärna göra det
om och om igen
hans blå safirer till ögon
gav min själ aldrig någon ro
hur undrade jag inte
hur hans kolsvarta lockar
skulle kännas mot mina fingrar
mitt hjärta sörjde en kärlek
den aldrig fick uppleva
men drömmen om honom
var vacker ändå
hans röst fortplantade sig
till mina längtande öron
jag dog i Camelotts slott
aldrig att jag skulle få vandra
bland dess skönhet
aldrig att jag skulle höra skrattet klinga
bland de magnifika tornen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 525 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah, The Lady of Shalott... vackert
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta