Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte lätt att vara människa

jag vill ha en foglig fru
viskade Adam till gud
inte en sån som Lilith
som ville bestämma
lika mycket som jag

som inte lydde
när jag ville det
och som rymde
från paradiset
och mej till slut

jag får göra dig en ny
fru av ditt revben
svarade Gud Adam
och så vart det

men Lilith kom
tillbaka som orm
och lyckades få Eva
att äta av sin frukt
så hon skulle förstå
hur det var och
Eva lockade Adam
att också smaka

och då förstod dom
hur det var med allt
och så blev dom blyga
och skamsna och
och började bråka
med varann och
så har det varit
ända sen dess
snipp snapp snut
kanske inte sagan
är riktigt slut....än




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-10 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta