Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December



frostbiten höst omfamnar rodnande horisont
kysser siluetterna av krossade vågor

tidlöst
ljudlöst

vaggas vi in i mörkret




Fri vers (Fri form) av isabel louise
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-10 18:23



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
MMMMHHH... så njutbart! ( gott att se dig Blå måne!)
2009-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Stiligt!
Tjusigt!
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise