Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vittring+transport

av att inte andas mera
av att glömma vad man vill
av att sakta erodera
av att springa men stå still
hur ska jag beskriva känslan
av att inte finnas till




Fri vers av Mimmilainen
Läst 1133 gånger
Publicerad 2005-10-23 00:05



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
drog tag i mig och vred om. ja, detta kändes. starkt. vackert.
2006-01-08

  Smultris
Wow!!!!

Otroligt tänkvärd dikt med ett riktigt sug... jag försvinner in i orden... tar dem till mig...

Det här är en klar favorit...
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen