Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 apor

Jag har pratat med dig på världens alla språk

Jag har älskat dig dag och natt

Jag har offrat mig för dig


Varför lyssnar du inte..


Varför förstår du inte..

 

Varför ser du inte..


Varför älskar du inte..

 

...mig.. lilla mig

 

 




Fri vers av Vivere
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-12-10 21:48



Bookmark and Share


  Baystream
En kärlek som inte blir hörd...

... är tårarna från ett hjärta som blöder.


Fin.
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Vivere
Vivere