Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(för jag är ny nu)

det blir löjligt när jag söker anledningar att nämna dig och vårt
en gång gjorde vi något allmängiltigt och jag berättar det för andra
som ett apropå
men jag tänker inte på dig varje dag
inte längre
jag ringde dig inte på vår sexårsdag
och idag är min namnsdag men du vet nog inte det

i januari skapade jag mig en anledning att komma till din stad,
50 mil från min egen
vi åt på kinarestaurang
du något friterat och jag typ sparris
jag såg på dig över bordet
och tänkte på när vi precis blivit ihop och dansade nakna över madrasser som hamnat på golvet

den jag älskar nu säger att jag får något i blicken när det handlar om dig
jag känner det också men jag vet inte vad det är
vemod lever väl inte i flera år
det kanske är någon emogrej
något jag lagt mig till med för att få ett brett register

det finns städartiklar i ditt namn
jag har en disksvamp av det märket

jag saknar dig,
kom aldrig tillbaka




Fri vers av ettem
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettem