Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur dunklet

nålen låg kall i min hand

när jag försiktigt fattade dess spets

började göra rörelser med den i mörkret

och jag sydde

in en stig

ända in

så jag kunde träda fram

och visa mitt ansikte




Fri vers av Nahojland
Läst 559 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-11 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland