Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magont

Lycka är när det gör ont i magen från hjärtat och ner

... det börjar göra lite ont nu

 

Sorg är när det gör ont i magen från överallt till ingenstans

... jag har fortfarande ont lite överallt

 

 


Jag vill alltid leva med smärta, kontrollerad smärta.




Fri vers av Vivere
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-12-11 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vivere
Vivere