Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan trycka fingret mot rutan

man kan trycka fingret
mot rutan
och peka på visingsö
dagar som dessa
på ettans buss
klara dagar
bra dagar
har vi lärt oss
att tycka
det sitter i ryggraden
på ettans buss
och jag får leva
med min spegelbild
mot rutan
och det får du med
för den som vill
får vara kär i
den fulaste flickan i världen
för det är inte min telefon
som låter på bussen
den låter inte nånstans
och inget händer
överhuvudtaget
ändå har jag en riktig multitelefon
telefoni kan ta sig i röven




Prosa av LilyRasp
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-02 00:00



Bookmark and Share


    sårosa
fan va bra
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LilyRasp
LilyRasp