Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

En längtan, så naken, en helt vanlig innerlig längtan, efter dig som inte finns här och nu, men i hjärtat för evigt... finns bara Du...




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 542 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-12 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt vackert och utelämnande.
Du har tagit kärlekspoesin till en ny, högre nivå än någon av oss poeter på Poeter.se har nått.

GRATTIS Nina!
2022-09-14

  Glensan
Du är expert på att finna
och bygga upp känslor på
få ord, precis som här

Bravo
2010-02-06

  Quasimodo
Längtan i sin längtan, stor i denna känsla den ger här !!!
2010-01-22

  nightsoulz
kort o fin i sin helhet
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish