Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utveckling

när jag var liten, väldigt liten
hade jag planer

jag skulle döda hatet, stoppa ondskan
jag skulle rädda världen

tiden går och år passerar
jag kommer aldrig sluta älska dig




Fri vers av tonsoku
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-13 03:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, målen blir mer realistiska med åren
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku