Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärren du gav mig är ett kärt minne

I mitt sår finner jag
en egendomlig njutning
ärren du lämnat
på min fördömda kropp
är ett kärt minne
jag alltid vill bevara
dina sockersöta ord
som sade
hur äcklad jag gjorde dig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-13 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta