http://www.youtube.com/watch?v=yXNmgS2bCYA
Tha me thumasai.. Notis Sfakianakis..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=yXNmgS2bCYA
Tha me thumasai.. Notis Sfakianakis..




Lost cause ~ Perplexitet - Vargen



Svik inte Kärleken med illusoriska kärlekslöften
du har svikit min kärlek du har svikit dig
själv hur ska jag kunna älska dig när du
inte älskar dig själv? Du sårar min kärlek
för dig hur ska jag kunna känna din kärlek
för mig, tro på vår kärlek? Du sårar den jag älskar
 – dig själv – hur ska jag kunna älska stunderna vi
skapar tillsammans? Hur? Älskar du mig? Hur kan
du älska mig när du sårar vad jag älskar? – dig själv -
Låt mig va ifred. Jag kan älska mig själv men jag klarar
inte av att känna hur min kärlek för dig förbli en enda
stor smärta. Kyssarnas, smekningars och tårarnas
balsam kan aldrig någonsin kunna skapa kärlekens
verkliga essens.  Ensamheten är den bästa kärleksgåvan
– Adjö – 20 10

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Night Soul Woman
Läst 1161 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-13 22:16



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket klart belyses regeln:
"älskad skall försmå
om du inte älskar två"
2010-01-04

  Hans Christian
Insiktsfullt skrivet. Jag tackar för god läsning.
2009-12-18

  walborg
Otroligt bra skrivet om narcissistisk problematik. En som hatar sig själv kan inte älska.
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman