Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig själv kan jag ju inte förneka...

Stranden är lång
och jag undrar

Finns du?

Mig själv
kan jag ju inte förneka.

Och trots att jag är blind
ser jag ord komma ur dina läppar.

Men jag vet dom inte.
De är bara ett ögonblicks lån

troligtvis är jag också döv
...men ändå
hör jag din röst

och i samma stund som jag trampar på en sten
står du där

och jag kan bara minnas...






Fri vers av mr somebody
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-10-23 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr somebody