Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen...

Vaknar
öppen och vacker
en förvånad vårmorgon

och möter
vit galen snö!




Fri vers av mr somebody
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-10-23 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här dikten gör mig glad! Tack!
Och välkommen till poeter!
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

mr somebody