Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen före julafton


Grytor och kastruller
huller om buller

Brände mig på knäcken
I ugnen grillieras häcken

Granen är pyntad och klar
Hur många timmar är det kvar?

En stund vid TV:n hade varit gott
Men om det kan man drömma blott

Och nu har jag ju glömt
var vi paketen har gömt

Snälla barn! sluta tjuuut!
Tack gode Gud, hitta dem till slut

I morgon är alltså dagen här
Som vi alla håller så kär ;)











Fri vers av Therés
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-13 23:27



Bookmark and Share


  firefire
ja det var bra och så där är det ju ofta runt jul för många! Snyggt skrivet med en glimt i ögat tycker jag;)
2010-01-24

    Stella Stol
Du har fångat stämningen i många hem så bra!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!