Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sjukförsäkringskan!

En hög minister ifrån Nord
hon har sjukförsäkring på sitt bord
den saknar balans
även allt vett och sans
nu har hon fått ta tillbaka sitt ord




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-14 04:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja kan man tänka - och inte är hon änka
inte fattig och arm - och bostaden är varm
2009-12-14

  Mr Lindemann VIP
En hög minister från nord
trodde inte på sanningens ord
sjukligt försäkrad hon var
mot allehanda skoskav
sedan hon fick in lite klokord
många så lyssnar framför hennes
bord
2009-12-14

  En strimma av guld
Ja kanske var hon tvungen att känna känslor och ta bort sin gråa kalla iskyla och bli en uns männsklig eller är det valfläsk som börjar lukta illa.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt