Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnmisshandel.Jag vill påpeka att detta handlar inte om mig.:)Min egen mamma är underbar!


Tiden läker sår sade mamma och hon visste bäst?

Tiden läker sår
sade mamma
när hon smekte
mina blekande ärr
kanske hade hon rätt
min kära mamma

Ibland älskade hon mig
till döds
ibland såg jag hatet
göra hennes ögon
svarta som en månlös natt

slagen hon utdelade
var för mitt bästa
det ekade i mina öron
av de ord som kom
ur hennes mun
som tycktes vara skapad
ur helvetets eldar
varmt och jävligt

Ja,min kära mamma
ville ha förlåtelse
min förlåtelse
så jag betydde något till slut?
hade en makt tilldelats lilla mig
att styra över mammas öde?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 488 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-14 10:09



Bookmark and Share


    J. Herward
förvirrande att se både förtvivlan och föraktet i de kolsvarta brunnarna....


Tung text, men jag ryser
2010-01-12

  Gunnar Hilén VIP
Fy fan...och så finns det jävlar som menar att vi väljer våra föräldrar ! Hoppas de läser detta. Skitstarkt jobbat ! Kram !
2009-12-20

    Fiaaa
oj! Den var bra!!
2009-12-20

    ej medlem längre
wow, den satt,
mycket i dom raderna
2009-12-20

  oMareld
mycket starkt skrivet
2009-12-14

  Line W
Fantastiskt starkt och vackert! Tack! Kram
2009-12-14

  malin...
Bra skrivet, det gör ont att läsa.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta