Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
träffade Mumin i helgen


ångervecka


du ville verkligen ge mig en kram

jag skrattade bara

gick förbi


kan jag få ångervecka


önskar så jag mera skulle ta tillvara på tillfällen

till närhet

värme


är ju egentligen väldigt

enkelt




Fri vers av Helene Månsson
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 12:27



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Klart du får ha en ångervecka, han väntar nog med öppen famn:)
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma