Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckorus

det känns så svårt är jag vet att jag har det från både mormin och farmin.
farmin har det.
kan inte handera det
mormin har det.
kan hantera det
det är så jävla svårt när jag vet att jag inte kan, fast jag vill kunna.
jag vill jag vill jag vill
(jag vill ha ett rus, nu tack ge mig ge mig ge mig)
men det är bra om jag Inte får ett rus,
för då är jag fast, som förut.
och jag är inte beroende längre. (jag är inte, jag är inte, jag är inte,)

jag vill inte




Fri vers av håell
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-14 18:28



Bookmark and Share


  Water VIP
Måste komplettera....Viljestyrka signaleras
2009-12-15

  Water VIP
Du kan verkligen utrycka dej rent surrealistiska termer....ögonen snappade in mormin och farmin som om det vore nån typ av drog.
Och på nåt sätt lyckas du få fram en självinsikt om en fara som du är medveten om och endast med viljestyrka kan undvika.
Det översträckade begärets röst....genialiskt grepp.
Nu blir du bokmärkt!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

håell
håell