Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten rebell

är osäker om det är såhär
jag verkligen vill ha det
om det är såhär jag vill leva

jag lever såklart i nuet
men ibland vill jag leva tillbaka
eller leva framåt

man vill leva som vuxen och göra som man vill
sån är iallfall jag

hur du är
skiter jag i




Fri vers av emye
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emye
emye