Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtydare sökes

Jag vaknade en morgon och fann mig själv död,
det var en obehagligt likartad känsla.
Gick ut i vardagsrummet som förvandlats till kök,
där fanns det 200 bullar att pensla.

Gick in i gästrummet som också blivit kök,
ugnen stod på 800 grader,inuti satt Ebba Grön.
På bordet stod en fågelbur med en nyktergal i,
hon käkade blommor och bajsade frön.

På gräsmattan utanför låg i solen och stekte,
7 hamburgare på varsin baden-badenstol.
Gick ut på balkongen för att säga hej,
blev bombarderad av pensionärer med vattenpistol.

Hamburgarnas tyskregistrerade folkabuss,
hade inga strålkastare, inga lampor.
Överallt satt det fastskruvade handtag,
och i dessa åmade sig trettio lågenergislampor.

Gick in i badrummet för att ta mig en dusch,
såg att mitt badkar var uppbyggt av is.
Försökte duscha men badkaret smälte och försvann,
satte mig på toastolen och vaknade av en jubelfis...




Fri vers av Berra Bäver
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-20 08:23



Bookmark and Share


    Nattviol
verkar mer vara ett resultat
av ett drogintag som gick väääldigt snett...
än en nattens dröm!

hursom - tolka den ger jag mig inte på!
; ))
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver