Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryû


Nocturne

Säng eller soffa?
i tävlan om nattsömnen
vann den bredaste

Inbjuder till sömn
dunbolster och spikmatta
valfrihet

Snarkaren
väcks av sitt eget eko
väckarklockan tyst




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 20:27

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Chopin?
2009-12-16

  Uppfångad
Deux Nocturne- underbart stycke att spela, om du råkar vara pianist eller om någon liksjälig råkar läsa
Intressant ämne och väldigt bra skrivet
2009-12-15

    ej medlem längre
Något udda ämnesval ger pluspoäng. Trean i topp.
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP