Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ostadig grund



Förutsättningar som behöver övervinnas

Slår med lie fram

Ser dig


Nyfiken på dina fragment

kanske passar de mina spegelblanka skärvor


Om du låter mig...



så blir jag hel.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 729 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-15 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det vilar
sprödhet
ömtålig
men finandning
i denna text
2009-12-25

  Io
Vackert. Både självklart och oanat.
Gillade särskllt de två sista raderna.
2009-12-18

  Johan Bergstjärna VIP
Kärleken skapar ett VI utan att förstöra ett JAG,
och reparerar; skapar en stadigare livsgrund.
Bra skrivet Johanna.
2009-12-17

  Quasimodo
Känns som ett möte där förutsättningar möts och kanske kan samanfogas till en helhet i det vi är som människor och själar tillsamman och var för sig !!
2009-12-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan vara så här som du skriver då
fint och tänkvärt
2009-12-17

  Michaela Dutius
Mjuk och spröd text där orden bygger en väg för längtan
2009-12-17

  blaite
Skitbra helt enkelt..
2009-12-16

  peter markurth
oerhör t inspirerande, skickligt skriven
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna