Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är till dig, för dig, om dig. Min vän.


I ingens famn

Det gör så ont att behöva se
men att blunda är som att låtsas

att korpar sjunger ballader

Så är det inte.
Så går det inte till
när spindelharpan tar ton

Vi blir äldre
gamla

så jävla kallt
i ingens famn

Men i mitt brinnande hus kan vi värma
det förfrusna

För mig behövs ingen amputation
då föredrar jag hellre att se




Fri vers av Slagord
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 23:39



Bookmark and Share


    Furious Stylez
tänkte försöka ge lite konstruktiv kritik, raderna "Men i mitt brinnande hus kan vi värma det förfrusna" känns lite malplacerade. men dikten är iskall på ett bra sätt :) de två sista raderna funkar perfekt som avslutning
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord