Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Scifaiku


Småkryp


Träffad av ljuset
rusar spindelns svarta klot
över stengolvet


Jordflugan
håller mig sällskap
vid datorn




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-16 07:32

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
och plötsligt blir de hundratvå
jag sitter ensam och ser på

de där spindlarna på kakelgolvet

applåderar
2009-12-16

  Jaseph
Här blir det lilla stort och det stora litet. Starkt bildspråk. Jag gillar raden "rusar spindelns svarta klot".
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP