Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det...

Goda Du gör mitt och alla
andras barn det glädjer mig,
liksom alla andra mammor och
jag tackar Dig av hela mitt hjärta!

För hur skulle det gå för världen om inte just
Du fanns, utan Dig hade den inte någon chans!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt