Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs igår kväll (15/12) Ljudklippet är ännu bara ett försök. Jag ska finslipa på den. Men ville lägga upp det med beatet och allt nu. Så skriv gärna om ni tycker att det är något särskilt jag borde tänka på!


Lugnet före stormen- en helkväll!

Lugnet före stormen heter det ju.
Borde skriva en tenta om pedagogik men ingen kväll är ju den andra lik, när dom sitter där ute. 5 burkar starköl och en flaska vin för att få kvällen i trimm.

Inte lätt för ett nykterist att veta hur dom ska ha det ikväll, men visst nu kanske du tror att mitt liv är trist?

Men nej nej nej skratt och lek var eviga dag, tills den försvinner och dör. Dagen, natten och skratten.

Och hungern den ständiga hungern och du vet att du inte vågar gå ut till köket, böket stöket varför måste dom sitta i köket.

Men dom är ju bara två, alltså hälften som många som du.

Du som behöver laga mat, de vill säga värma upp linssoppan med dom överkokta makaronerna som du åt till lunch. Och burken med kakor glömde du i köket..
Köket köket köket.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kabbeleka
Läst 332 gånger
Publicerad 2009-12-16 16:53



Bookmark and Share


    Char-Lee
haha galet...
det kommer bli skitbra!
jag vet inte hur du ska slipa till beatsen men hör med nån som har en riktig mic så har du nog hälften löst.. kanske låta nån annan beatboxa.. det som låter skevt för mig är just när dina "beatsbox ljud" kommer i samma läge som din röst, då hörs inte rösten helt perfekt.
pz
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Kabbeleka
Kabbeleka