Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Patetiskt. Det har en ganska bra klang till det. Ett centralt ord som följt med mig sedan urminnes tider. Ett ord använts för andra. Men som kanske borde använts på mig själv...


Patetisk

Hah.
Samma misstag.
IGEN.

Det sägs att man lär sig av sina misstag.
Uppenbarligen inte jag.
Patetiskt.

Ändå försöker jag ytterligare en gång att rädda det.
Men det är redan förlorat.
Igen, patetiskt.

Drömmar är inte för mig.
För mig är att drömma om något lika som att fördöma det.
Att drömma, är som att kasta hopp ner i helvetet.




Fri vers av FridaF
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF