Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ord gör ondast

Varje gång du viskar vet jag att det är om mig.
Mina felsteg och misslyckanden. Mitt fel, allt är mitt fel.
Jag hör dig inte, men jag vet.




Fri vers av Sofia J
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 22:00



Bookmark and Share


    baruk
Fin liten kortdikt.
2010-01-01

    baruk
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sofia J