Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av skyn är du kommen




Du kan aldrig spela
något värre
än du egentligen är,

för någonstans
valde du ändå
att anta
just Den rollen.



Du förklarar för mig
- med en matematikers preciseringar -
hur du är värd
min avsky.



Du sårar dem som höll dig kär,
ty deras besvikna blickar
är det enda
som fortfarande rispar
din fasad.



Du vann

din osårbarhet

men förlorade

allt annat.






Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-17 08:03



Bookmark and Share


  Nerdissta
stark text, den här bokmärker jag
2010-04-07

  Матрёшa
mmm-hmm

det här faller mig sannerligen i smaken
2009-12-22

    Max Poisé
denna gillade jag mycket!
Bitterljuvt så det förslår...
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik