Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRÄLSKELSE

jag ville ge dig en kyss

för varje ensamt år

en lång het kyss

för varje blödande sår

en kyss som en motvikt

en kompensation

en tungkyss med tonvikt

på var smekande ton

vill innesluta

din kropp i min famn

så din lilla skuta

seglar in i min hamn

jag ville värma dig

i fyrens ljus

men jag sitter högst upp

i ett hyreshus

jag ville se ditt

allra mjukaste du

om du ville ge

det jag behöver just nu

jag ville våga tro

på uppriktighet

att det äkta kan hända

en ensam poet

och darrar jag av

själva upphetsningen

kan vi åtgärda det

det var ju så längesen...

jag vill dig inget ont

och du är så fin

jag vill utforska dig

till den här melodin

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091216




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-17 10:14



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Du är så j-a bra så det är inte sant..så oerhört varmt och vackert Larz!!!!

jag vill dig inget ont
och du är så fin
jag vill utforska dig
till den här melodin


tack för ett fantastiskt bokmärke!!
2009-12-18

  mare VIP
Mycket fin..
2009-12-18

  anits VIP
En mycket vacker dikt om förälskelse
och längtan
2009-12-17

  Elaine.S VIP
Nog beskriver det här förälskelse alltid...längtansfull sådan!!
2009-12-17

    ej medlem längre
Vacker dikt om längtan efter någon..
2009-12-17

  Måna N. Berger
Kärleken och förälskelsen är en flödande inspirationskälla, vackert!
2009-12-17

  stenen/ Yv Ericsson
fint o vackert diktat om längtan. hoppas hon snart dyker upp hos poeten.
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP