Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Same-Barbie

Malåkolt på modedocka.
Minipyssel, min present.
Vill nästan inte ge bort den,
men den var aldrig tänkt att spara...




Fri vers av Lena Nilsson
Läst 959 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-17 12:24



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra text.
2009-12-30

  Per Teofilusson
du är rasande duktig!
2009-12-26

    papillon
Mmm, samiska tjejer är ju kända för sina extremt långa ben.....
;-))
2009-12-17

  glittertindra
Jättefin :-)
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Nilsson