Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008


Herr Andersson (F-Skatt Fitzgerald Andersson)

F-skatt Fitzgerald Andersson
bor med sin fru,
lilla sonen
och svärmor från Peru

han går till jobbet
där han leder ett lag
46 veckor
fem dagar i rad

på morgonen han rakar sig
och på kvällen tar han ett varmt bad

F-Skatt Fitzgerald
undrar om Guden finns
vill gärna beställa konferens med detsamma
där de imellan syns

Han har några frågor
om existens
och undrar varför den allmäktiga
håller en sådan distans

Alice Babs är för jazzigt
Lil-Babs är för hes
och Dilba går inte hem
i landsförorterna gles

Björn Skiffs känns lagom
Tommy Körberg kramgo bekväm
Robyn har blivit kvinna
Och Idol juryen är lika bestämd

På sommar semester ska gänget till Skansen
och hälsar Anders L glatt
o vid Julen kommer släkten
och klappar full pott

medan Gävles bock
offra sig igen
what the Hell, why not?

God Jul till Er Alla!

önskas

the apache kid (Lou Marshall Gould)




Bunden vers (Rim) av the apache kid VIP
Läst 1753 gånger och applåderad av 60 personer
Publicerad 2009-12-17 14:09



Bookmark and Share


  Stay Golden
FRESH!
2017-11-03

  Solstrale VIP
Vilken rolig med säker tvist! Härlig skrivglädjen!
2016-10-18

  Ingrid Trolle
Mycket fin och trevlig
text. Konstigt att jag
missat den.
2016-10-15

  genni
Åh vad fint, hur har jag missat denna! En fortsatt fin sommar önskar jag dig!
2014-08-17

  Yvonne Vigstrand
Grymt bra! Du är en ordens mästare !
2014-06-01

  Zensommaren
Haha fan va bra!
2013-09-27

  Mirrie
Grymt! Jag älskar rim av det här slaget. Inspirerande, så tack!
2013-01-16

  Aftonvännen
Fantastiskt flow! Texten tar med en in i handlingen på ett privat plan när han rakar sig, och de alldagliga problemen ger en känsla av humor och så mycket bättre.
2012-12-10

    ej medlem längre
Riktigt underhållande xD
2012-09-22

    Upplandspoeten
Väldig bra skrivet och så pricksäkert.
2012-09-18

    ej medlem längre
God jul i efterskott...
2010-08-09

    ej medlem längre
En härlig text! Bra skrivet!

Hälsn. Ann
2010-06-19

  aol
gillas bra skriven
2010-05-30

    Viking Holmström
Klockren, Underbar och så genialt skriven!
2010-05-23

  Anna Liljestrand
GOD JUL Lou!!!
kram Anna
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP