Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stället för en bh

Jag har ingen bh

Brösten rätt fina

väl rundade, inte några silikonklot

Utan mer avvägda,

med en bestämd tyngd

i varje hand

En mans hand

som omsluter

så de känner sig trygga

en mans händer

kupade runt

Smeksamma händer

i stället för en bh




Fri vers av Osram
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-10-26 21:13



Bookmark and Share


  Osram
Haha, ja då förstår jag! :)
2005-10-26

  Per Rydberg
Jag tycker om det rättframma sätt som du skriver på. Jag upfattar en längtan som de enkla orden bär fram. Sensuell dikt!
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram