Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga verkligheten

När ballongen spricker
står du utan skydd

När kokongen spricker
blir du en vacker fjäril

perspektivens sanningshalt
visar sig inte förrän efteråt

kanske står de sida vid sida

skrämmande
hisnande
nödvändig
är förlossningen

Ditt liv är för dyrbart
för att stängas inne









Fri vers av Tosan VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-18 12:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att öppna sig och spränga sin kokong...Visst, det gör lite ont i början. Men när vingarna torkat till lär man sig att flyga. Förlossningen kan visserligen vara smärtsam, men när skriket har tystnat och ögonen vant sig vid ljuset så inser man att den verkligen var värd det.
2010-03-14

    Max Poisé
JAg ska genast SPRINGA ut!!!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP