Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåtbock!

En kvinna på en bar i Stockholm
blev uppvaktad av en man som bara
ville ha henne. Han försökte med allting...
Vad än han sa, så svarade hon bara nej...
Till slut tröttnade hon, och sa till honom:
-Du skulle flytta till Gävle...
-Varför skulle jag flytta dit, sa han...
-Bara därför att där vill de ha en bock ,
som ingen tänder på...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-12-18 19:25



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Vilken härlig komik.
2009-12-25

  Kape
Så ärligt, så bra, så roligt! Tack.
2009-12-18

  malin...
Hahaha! Tack för skrattet!
2009-12-18

  lycksele
Ja, de va en riktig fullträff, E-B.
2009-12-18

  stenen/ Yv Ericsson
och här ligger stenen dubbelvikt och skrattar ihjäl sig och gör jag det så är det ditt fel************************************
det är just i Gävle de samlas har jag hört.......*ASG*

de kanske skulle ha en årlig bockival där........
2009-12-18

  Näckrosen
Du får mig att le alla gånger hahah :-D
2009-12-18

  En strimma av guld
Fy bubblan vad bra.
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt