Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tog det slut

Så tog det då slut!
Inte med skrik och brinnande svärd.
Med en suck och blick på falnande härd.
Sanden har runnit ut.




Bunden vers (Rim) av Stretaren
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-18 21:49



Bookmark and Share


    HELA
timglas
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Stretaren