Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar

Det är som det förändrats
Är inte längre som det var
Som om något har ändrats
Att det vi hade inte längre finns kvar

Kanske är det vi, kanske du
Jag får ingen klarhet i det nu

Vill att du ska märka hur det är
Inte bara vara som utan besvär

För i mig är det något som värker
Det är just detta du inte märker

Jag vill säga, men vet inte hur
Tror inte du förstår, kanske blir sur

Vill inte förlora det som var vårt
Det som jag älskade så
Hjärtat mitt bankar hårt
Undrar om du kan förstå

Du verkar inte vara på samma sida
Det är just detta som får mig att lida

Jag har ingen rätt att något av dig kräva
Det är kanske detta som får mina moln att sluta sväva

Jag känner en hel del krav på mig
Missförstå mig inte, jag älskar dig

Vill gärna leva upp till alla krav
Men vill inte bli en geendets slav

Vill att det ska vara sådär som det var
Allting bra, en känsla som var underbar

Vi var tillsammans, du var mitt allt
Nu sitter jag här ensam och det är kallt

Vill att du ska vakna och undra var jag är
Är det ett alldeles för stort begär?




Fri vers av Holgerhuva
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva