Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Nu sitter vi på trappan -
det är kallt härute.
Hans beniga hand isar
mitt röda blod.
Isblommor
täcker fönstren i dörren
hur länge?




Fri vers av vera gade VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 12:37

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Här var det dubbla bottnar - tonår med finnig kavaljer eller ålderdom med en helt annan uppvaktande herre........... Den här tycker jag är riktigt fin! Applåd
2009-12-19

  Michaela Dutius
oupptäckta*
ska det vara förstås
2009-12-19

  Michaela Dutius
Hur länge....orden knuffar tanken mot outäckta stigar
2009-12-19

  Monika A Mirsch VIP
iskristallerna tindrar innan de töar
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP