Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man krossar ett hjärta....

En kille från
Irland.
Sjöng en sång
Om hur någon
lärde honom
Krossa ett hjärta.

Tårar föll från
Mina kinder.
Jag kände igen
Mig.

Sången var som
Skriven för mig.
Åt mig, till mig.

För du lärde mig
Hur man krossar ett
Hjärta.




Fri vers av E.Wernram
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 14:42



Bookmark and Share


  stella
Jättebra vändning där skrivaren lär sig genom erfarenheten.
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram