Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag verkligen ville

Jag slog ditt nummer
för att se hur det såg ut
och råkade ringa
till din röst

som svarade
och jag stod tyst medan jag insåg
att din röst tillhör din strupe
och du har en hjärna

som undrar
vem jag är och vad jag vill
men det jag verkligen vill
får du aldrig reda på
med din röst helt tyst

som väntar
för att få svar på sitt hallå
men jag är tyst
jag tänker på ditt ansikte

som jag inte kan se
och jag kysser luren
och viskar ett svagt god natt
innan jag lägger på

och jag önskar du tänker på mig
innan du somnar inatt




Fri vers (Fri form) av Ummm~oh~yeah
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-19 21:15



Bookmark and Share


    Stormöga
aaaw...nu fick myrrisen en klump i halsen!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah