Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden som gäst




Hur nära kan man bjuda in


Duka upp för två

och förlora sig


Förföra oskulden

dupera sig


Lämna allt

och börja om igen



Med dig vid min sida.




Fri vers (Fri form) av Cosmic Johanna
Läst 759 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-12-20 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vänskap viktig
för vidare liv

fint präntat
om viktigt
möte
2009-12-25

  Nils Teodor VIP
Mycket bra!
2009-12-21

  Quasimodo
Så lever vi sida vid sida till dessa ytterligheter, kanske för att förstå vad livet är att leva, fint !!!
2009-12-21

  Fredrik Stillesjö
Hej Cosmic Johanna!

Döden är en del av livet - litet pekoralstämpel på det uttalandet, men ändå väl beskrivet av dig i denna dikt. Kanske är döden vår bästa gäst. Hälsar Fredrik
2009-12-21

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är fint på något sätt

ändå
trots allt
2009-12-21

  noname_realmind
Förlora sig... är UNDERBART... *go for it*

Eller vänta nu... "Döden som gäst"... här blev det lite krångligt, trodde det var en kärleksdikt... hm... tja, kanske kan man förföra även döden... *ler*
2009-12-20

    leelee
Blev berörd av din text, men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför....
2009-12-20

  walborg
Innerligt tack för en djupt tänkvärd dikt.
2009-12-20

  blaite
Bra bra
2009-12-20

  peter markurth
mkt bra
2009-12-20

  L.byström
Visa ord..vackert.
2009-12-20

  Gawain VIP
Absolut störtskön dikt!
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna